PIKLBOL ŠKOLA

Naučite kako da pobeđujete u piklbol igri

Da li ste spremni da se priključite velikoj zajednici piklbol igrača? Bez obzira da li ste početnik ili želite da usavršite svoje znanje, sa našom školom piklbol-a u kratkom roku će te savladati sve veštine i tajne ove uzbudljive igre.  Program škole obuhvata sfe faze igre, od savladavanja osnova do usavršavanja naprednih tehnika.

Šta čini školu Piklbol Centra pravim izborom? To je spoj stručnog vođenja, prijateljstva i deljene ljubavi prema igri. U školi picklball-a, ne samo da učite već se priključujete velikoj zajednici koja je podjednako strastvena prema sportu kao i vi. Sa prilagođenim planovima obuke, personalizovanim treninzima koji pokrivaju svaki aspekt igre, pripremljeni ste za pobedničko putovanje.

U našoj školi picklball-a, personalizovano vođenje treninga je osnov. Treneri sa bogatim iskustvom analiziraju vašu igru, identifikuju oblasti za unapređenje i planiraju planove obuke prilagođene vašim potrebama. Ova personalizovana obuka ubrzava vaš proces učenja i pomaže vam da brže savladate izazove. Sva piklbol pravila možete pročitati na početnoj stranici.

Piklbol škola
Korpa
Scroll to Top