PIKLBOL CENTAR

Sve za piklbol na jednom mestu

Bez obzira da li ste iskusan igrač ili novi u igri, naša sportska organizacija posvećena je pružanju vrhunskih piklbol iskustava kroz iznajmlјivanje terena, profesionalnu obuku i visokokvalitetnu opremu.

Naš cilј je da stvorimo mesto gde osobe svih uzrasta i nivoa veštine mogu uživati u piklbol igri.

Iznajmlјivanje terena

Da li tražite savršeno mesto da pokažete svoje piklbol veštine? Ne tražite dalјe! Nudimo najsavremenije terene dostupne za iznajmlјivanje. Bilo da planirate prijatelјski meč sa prijatelјima ili takmičarski turnir, naši dobro održavani tereni pružaju idealno okruženje za vaše igre.

Piklbol škola

Učenje piklbol-a nikada nije bilo uzbudlјivije! Našu piklbol školu vode iskusni instruktori koji će vam pomoći da unapredite svoju igru. Od početnika koji žele da nauče osnove do naprednih igrača koji žele da unaprede svoje strategije, naši časovi su prilagođeni svim nivoima veštine. Pravila piklbol igre možete pročitati na početnoj strani.

Piklbol oprema

Opremite se za igru sa našim asortimanom piklbol opreme. Nudimo pažlјivo odabran izbor palica, loptica, odeće i dodataka od renomiranih proizvođača. Opremite se i podignite svoju igru na novi nivo!

Korpa
Scroll to Top