, , ,

Adidas ADIPOWER ATTK 2 Piklbol Reket

20.000,00 RSD

Reket orjentisan ka snazi sa teksturiranom površinom od aluminiziranog karbona, jezgrom visoke gustine od saća. Srednja težina/Mala drška

Reket za piklbol ADIPOWER ATTK 2 zaslužuje svoju „ATTK“ (napad) mantru nudeći poznatu kombinaciju produžene površine udaranja od 29,2 cm x 19,1 cm i slatkog mesta smeštenog visoko na površini reketa. Ova kombinacija podstiče snažne udarce, servise i udarce preko glave. Površina reketa sastoji se od jedinstvenog materijala od alumiziranog ugljenika sa 24 karata marke Adidas, prekrivenog teksturom Spin Blade Max, koja vraća energiju reketa za dodatnu snagu udarca i gruboću koja vam omogućava da izbalansirate svoju snažnu igru sa lukavim rezovima i sečama.

Da bi nastavio ovu napadačku temu, reket ADIPOWER ATTK 2 je opremljena jezgrom od 14 mm debljine od visoko gustog (HD) polipropilenskog saća. Visoka gustina znači da su ćelije saća u jezgru manjeg prečnika, pa ih ima više gusto složenih, rezultirajući čvrstim i dosledno reaktivnim jezgrom koje snažnije udara. Drška od 12,7 cm dolazi obavijena perforiranom i mekanom drškom, omogućavajući vam brzo ponovno punjenje kada vaš protivnik kontrira vašu snažnu igru. Konačno, ojačanje od ugljeničnih vlakana oko ivica i duž donjeg dela reketa dodaje torzijsku čvrstoću koja sprečava da se reket okreće u vašoj ruci i osigurava dosledan odgovor sa lica skoro sa ivice na ivicu.

Reket ADIPOWER ATTK 2 marke Adidas za piklbol pruža naprednim i profesionalnim igračima moćan reket sa jezgrom visoke gustine koje pruža snagu.

5/5 (1 Review)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Adidas ADIPOWER ATTK 2 Piklbol Reket“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
Scroll to Top